[Op igen]

Hvad er Canastafolket? Sådan spørger BabySpice.

Svaret:

Canastafolket er et særligt udsnit af befolkningen som er særligt glade for at spille canasta. De udmærker sig ved at der ingen kontinuitet i deres personlighedsstruktur er. Det bevirker at de er absolut uforudsigelige.

Statistikker viser at kvinderne i denne samfundsgruppe (Vi kan kalde det for en slags stamme.) i særlig grad er glade for at lave mad over åbent bål i bare patter.
Samtidigt er de utroligt generte over deres underkrop. De er faktisk så generte at de nægter at vise den, ikke engang påklædt. Hvis de forlader deres hjem, er de faktisk nødt til at bygge et 1½ meter højt uigennemsigtigt stakit foran sig, eller rettere sådan siger deres bibel. Deres bibel indeholder bl.a. reglerne for Canasta, samt en (nogenlunde) ajourført pointtavle og fortæller også om at de skal holde underdelen skjult. Idag er de blødet lidt op, og må godt vise sig uden stakit, men den gik ikke for 100 år siden.
Dengang betød et blottet stykke mameluk døden på bålet. Så brændte man stakit og synder. Det kunne godt blive et stort bål, hvis hun blev pågrebet på pilgrimsfærd til den franske by Canasta. Især hvis stakittet nåede helt til belgien.
I danmark er den generelle holdning at man godt kan vise sig offentligt kun iført en tønde eller en stor papkasse uden på tøjet.

De lever mest i små provinsforstæder som Ballerup, Værebro, Farum og andre steder hvor de ikke virker så påfaldende med deres afvigende adfærd. Helst byer hvor de kan blande sig med andre mærkelige folk som f.eks. dig.

Mændene har den ejendommelighed at de er fabelagtigt dovne. Så dovne at de konstant har liggesår, fordi de ikke gider vende sig. Samtidigt er de kleptomaner. Det eneste de orker, er at forsøge at holde fast på noget som de får puttet i hånden. Det må helst ikke tilhøre dem selv. Så kan de ligesom føle at de har stjålet det indtil ejermanden tager det fra dem igen. De orker heller ikke at protestere. Der var engang en Canastamand, som forsøgte at holde igen på noget som hans ven havde puttet i hånden på ham (Det var vist en øldåse). Det var den første og eneste mand blandt canastafolket som er død af overanstrengelse.
Ingen er nogensinde blevet bestjålet af en sådan mand, fordi han fødes direkte ud i sofaen, hvor han tilbringer resten af sit liv.

De lever om vinteren af snobrød fremstillet på diverse ølejre, hvor kvinderne slår sig sammen i lesbiske kollektiver, kun for sommeren, og bager snobrød over åben ild. Snobrødene bliver pakket ned og saltet så de kan holde sig vinteren over. Så bliver hele moletjavsen distribueret til alle familierne i det samfund. Hvorfor så snobrød? Jo, Det siger deres bibel.

Om vinteren forsyner Canastafamilien sig med saltede snobrød fra kælderen, og kvinderne bliver igen heteroseksuelle (Hvilket letter reproduktionen en smule).

BabySpice: Scorpio> Øhmm.. Sødeste kryb dog.. Er du da blevet totalt vanvittig???? Canasta er altså et kortspil! *Loller vildt og måber over det allerskøreste kryb*
Scorpio: Baby> Øhm.. Hvad? Et kortspil? Nåforsøren.. Hehe.. *roder lidt i mine papirer*
BabySpice: Scorpio> Hvad har du gang i? *LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL*
Scorpio: Baby> Jeg tror sgu at jeg har blandet to foredrag sammen, det ene er om Canastafolket, og det andet er om Lilli Gyldekildes ungdom..
Scorpio: ~~~~~~~~~~~~~ Flovmand *rødme* ~~~~~~~~~~
Chatten: Scorpio er logget af kl. 23.13

Øhm.. Det er bare mig..Jeg prøver lige igen..

Canastafolket elsker dynger. De lægger alt i dynger. Så ser man dem løbe rundt på græsset, og skrige - "1-2-3 Glistrup i dyyyyøøngen!" - ... Nårh.. Det hører vist også til Gyldenkildes ungdom..

Nah.. jeg kan ikke finde rede i det nu.. det bliver jeg sgu nok nødt til at sortere først..

Jeg gjorde sgu mit bedste..