En tur på datalogisk...

Denne beretning blev i fordums tid (i 1993) uddelt i Matematisk Kantine.
Hvis du ved, hvem der har skrevet den, må du meget gerne maile mig!

Det var en kold og våd fredag. Jeg gik som sædvanlig med gutterne ned i datalogisk fredagsbar for at få en enkelt.. Jeg fik straks erektion. Det var lidt pinligt for jeg havde nemlig joggingbukser på, men jeg skyndte mig at skjule den med min brune attachemappe. Da jeg var kommet ind i baren havde jeg nemlig øjeblikkelig lagt mærke til Bente, og de store buler hun havde under trøjen fra Århus onsdag. Hun smilede til mig. Hun havde et sødt smil, selvom der var en stor bøjle på det fremtrædende underbid. Jeg blinkede tilbage til hende, gennem mine centimeter tykke brilleglas. Jeg kunne se på hende, at hun ville ha' mig, så jeg lod attachemappen glide lidt til side, så hun kunne se min dunkende erektion. Hun gjorde store øjne, og lod sin hånd smutte ned mellem de kraftige lår, for at gnubbe tissebøffen.

Det var tid til handling, så jeg gik over mod Bente. Desværre snublede jeg over et bord, og kom til at presse min erektion ind i ryggen på min forelæser Keld Klein. Han vendte sig overrasket om, ja, nærmest glad. Jeg kaldte ham røv, og skyndte mig videre på min målrettede færd over til Bente.

Hun så beundrende på mig da jeg nåede over til hende, jeg lod derfor min, lidt kraftige og behårede hånd, glide ned mellem hendes modne baller. Jeg var efterhånden blevet så smækliderlig at fugten drev ned ad indersiden af mine briller. Hun gryntede af lyst og tog hårdt om min pik. "Vil du med ned og se et nyt EDB-anlæg?", stammede hun ud mellem de violette læber. "Det er da okay med mig", svarede jeg med min næsten mandige østjydske accent. Vi forlod herefter fredagsbaren med det samme. Jeg må sige jeg var vild af spænding. - Havde vi virkelig fået et nyt EDB-anlæg?

Jeg blev naturligvis skuffet da hun åbnede døren ind til det velkendte EDB-lokale, hvor jeg tit havde siddet og pillet bussemænd. Hun kunne se på mig, at jeg var skuffet over hendes lille løgn, men da hun trak mig ind i lokalet, og lod trøjen glide op, tilgav jeg hende. De svulstige hvide former der kom til syne, var pragtfulde, især den højre, der havde en sød stribe af strittende sorte hår, lige under den kæmpe store brystvorte. Hun fiskede ivrigt min torpedostang frem, og da hun tog den i munden fortalte jeg en lille vittighed. "Pas på bøjlen", sagde jeg, og selvom hun havde mit jern i munden, gurglede hun af latter (jeg har nu altid haft humor). Efter at have gennemsuttet min pik til bristepunktet, hev jeg hende op i håret og smækkede hende en lussing, så hendes briller fløj over på printeren. "Du kan jo li' det dit svin", hylede jeg, altimens jeg stak fingeren op i røven... på mig selv. "Bliv ved", hørte jeg hende tigge, så jeg stak hele hånden op. Efter at have kærtegnet hele hendes krop med mit viskelæder, var det tid til noget af det gule.

Hun satte sig på knæ foran mit himmelrettede kønsorgan, "Gør det nu", stønnede hun højt, og jeg gjorde det. Jeg lod min urin komme i små strint henover hendes dejlige forlygter. Hun greb ubehersket om min pik og lod strålen ramme hendes hungrende mund. Da hun var færdig, og havde fået tørret den af i hendes røde hår, var hun drivvåd og klar til at få udspilet svampegrotten.

Jeg ryddede et bord for brugermanualer, og smækkede hende op. Det var ikke nemt, for hun vejede godt til, mindst 100 kg vil jeg tro. Da hun skulle til at føre mit lem op, fik jeg en ide. - Hun skulle have min belortede hånd i sin kusse. Efter at have banket den hårdt ind og ud et par gange uden synderlig modstand, ville jeg prøve med min fod. Jeg tog ECCO-skoen a' og krængede sokken af. Det lugtede rart, da duften af sok blandede sig med duften af urin. Jeg fik jokket foden indenbords og begyndte at trampe den frem og tilbage i stadig hurtigere tempo. Lige inden hun var ved at komme, fik hun kussekrampe, og jeg hørte en stemme, "Hvad laver i dog her?". Det var Keld Klein der trådte ind i det veludstyrede EDB-lokale.
Det var ikke bare Keld Klein der trådte ind. Bagved Klein, kom hans ven Gert Ole, også kaldet GoGo go. GoGo go havde taget sin bassethund Nuser med. Den var sød.

Efter den pinlige tavshed, der uundværgeligt måtte opstå, forsøgte jeg at trække min fod ud af Bente, men lige meget hvad jeg gjorde gled den længere og længere ind, det var den satans kussekrampe. Bente var nu ved at være en alvorlig klods om benet.

"Det er ikke det i tror det er", forsøgte jeg at bortforklare situationen. Forelæser Klein blev bare stående, medens han kaldte på sin lille søn, som åbenbart også skulle have lov at se. Gert Ole trak derimod bukserne ned og gik hen til Bente, hvor han begyndte at gennemælte hendes store vinterblege baller. Imens stod Nuser og savlede, den følte sig vist udenfor. Bente kaldte den hen til sig og begyndte at massere dens lem, imedens hun gav den en tungeslasker bagi. Den skulle også mærke, at det var Datalogisk Fredagsbar.

Pludselig mærkede jeg en erfaren mund om mit lem. Det var frigjorte Gert Ole. "Jeg er lidt bifil, gør det noget?", spurgte han altimens han kørte pikken frem og tilbage i den ene mundvig. Dette havde jeg alligevel aldrig prøvet før, men det var en rar fornemmelse.

Bente kom sig endelig over krampen, og jeg trak mit ben ud. Det var blåt til helt op over knæet. "Har du fået nok nu, din lede tæve?", spurgte jeg. "Nej, jeg vil ha' hundepik", sagde hun med de brunt belagte tænder. Vi mødtes i et langt og vellystigt kys hvorefter Nuser den listige rad, gik ad bagvejen og tog hende analt. "Aaaaahhhhh...", stønnede Bente, og Nuser gøede begejstret.

Spændingen i EDB-lokalet var nu på sit højeste, og jeg kunne ikke holde min udløsning tilbage længere. Jeg trykkede den af som en anden skumslukker i Gert Ole's mund, så han var ved at kvæles i min sæd. Han vendte det hvide ud af øjnene, og faldt rallende om på gulvet, medens han hostede sæden ud over min attachemappe.
Barmhjertigt lod jeg ham få en hurtig udløsning i mit bæhul. Jeg følte mig som en anden Jesus da han kom.

Medens Gert Ole og jeg så på, red Nuser og Bente sig til en kæmpe fælles orgasme. Samtidig med at Bentes flyvske patter væltede en computer på gulvet, kunne hendes skrig høres, helt ovre på historisk. Dette måtte være hendes livs højdepunkt. Imens vi andre delte en Prince Light, sad den hæmmede forelæser Keld Klein foran en computer og så på nøgenbilleder. "Jeg skal lige ud og tisse", sagde han, og tog sin lille nuttede 5 årige søn ved hånden på vej ud til toilettet...

Alt i alt var det en god fredagsbar på Datalogisk, jeg håber vi ses på næste fredag.


[Made by Toke]
Maintained by Toke Eskildsen
(darkwing@daimi.au.dk),
Oprettet 12. april 1995
Sidst opdateret 21. marts 2003