[Op igen]

Scorpemanns Læxigon..


Der to definitioner på ordet internet, som vi vil behandle indgående i det næstfølgende. Følg nu godt med, det kan være du får brug for det en dag, hvis du får råd til at købe en computer en dag.

Internettet, hvad er det? eller skulle man sige Indernettet (det hedder det retteligt), som er et netværk af indere som har slået sig sammen om at få Uffe Ellemanns promille til at ligne 13 får..
Organisationen rejser penge til projektet ved at sælge deres tarme, og indtil nu har organisationen op mod 2 tilhængere. Indernettet er en nonprofit organisation, som arbejder totalt frivilligt, ulønnet og kun tæller fattigrøve, pensionister og lommetyve. Alt i alt, en kæmpe organisation (ok. de havde et skidt år i år) af gratister, som nok lige vil tiltale dig, som læser dette.

Eller det kan være :

Et net fyldt med indere, som lige er hevet op af bagsværd branddam.
Hvad lavede et net fyldt med indere så på bunden af bagsværd sø?
Jo, ser du. Inderne har opkøbt bunden af bagsværd sø, fordi den for det første var billig (1 rupee), for det andet, for at have et sted at bygge en base.
Planen er at inderne vil bygge verdens største flyhangar af halm, og med tiden grave en underjordisk tunnel under bagsværd sø, og lige hjem til indien. Herfra vil de så oversvømme verden med fly lavet af harpiks og roquefort (det med ost vender jeg tilbage til). Planen er at de vil lave så mange at de fylder så meget at de med tiden skubber en mejerist ud af sengen.

Scorpio : (til Scorpio) Undskyld at jeg lige forstyrrer, men jeg sagde altså udtrykkeligt Internet! *SS*

Nårhforsatanda.. Den var sgu værre hva'? hehe.. Flovmand til mig..

Internettet? Hmm.. Den var sgu værre.. Det har jeg ikke lige skrevet om før..

Internettet er en masse computere der er forbundet indbyrdes, ligesom en familie. Foran disse computere sidder en masse mennesker, som alle har en række lighedspunkter.

  1. De har alle dårlig ånde, fordi de lever af pomfritter og cola.
  2. De har alle fedtet hår og bumser, af ovennævnte grund.
  3. De går i tøj der er for stort fordi deres vægt svinger med 50 kilo mellem de store copyparties.

Samt mange andre lighedspunkter, som vi skal se nærmere på.

Denne gruppe mennesker, (arh, skal vi ikke bare kalde dem nørder, mennesker er et stort ord) har desuden det lighedstegn at de alle lever et liv præget af at de mangler kropssprog. Hvis man møder en af dem, så er det som at snakke til en yuccapalme, og man fristes til at spørge den om den ikke kunne tænke sig lidt vand.

Desuden er alle disse mennesker ludfattige, fordi udbyderne af internettet har deres hænder dybt begravede i deres lommer, hvor de tyvstjæler deres penge, og spiller en lejlighedsvis omgang lommebillard.

Et andet interessant kendetegn er at disse mennesker alle har sørget for at de kan tjene penge, samtidigt med at de sidder foran internettet, og de klarer alle deres ud-af-huset-forretninger via deres computere, således at de ikke behøver at forlade deres kontorstol. Det bevirker at de alle sammen ikke har andet at tage sig til end at sidde og "connecte på et enormt mentalt plan, lizzom ikk'". En anden virkning er at de alle sammen har spinkle kroppe, som er blege af manglen på lys. (Mjah.. Lyset fra skærmen er ikke ligefrem noget som gør underværker for C-vitaminproduktionen.. Surprise ikk'?)

Den eneste trøst for den udenforstående verden, er at de som regel er fredelige og ikke kan formere sig, fordi deres testikler er skrumpet ind af stråling fra skærmen, så de ikke engang kan producere en sædcelle som kan klare svømmeturen ud gennem urinrøret.

Hvad laver disse mennesker så på internettet?

De chatter : en aktivitet, hvor en masse mennesker samler sig, så de kan tale sammen og diskutere verdenssituationen, men de benytter den enestående chance for kommunikation til at sige ting som : "Greetings earthlings..*S*" og "davser" og "BRB" i flere timer i træk, hvorefter de logger af og begynder at rode med deres..

Hjemmesider : Som de i stedet for at bruge som en plakat for deres holdninger og som kontaktpunkt for ligesindede, bruger til at skrive useriøse tekster, afholde stupide konkurrencer, som ingen gider at deltage i, og fortælle om deres netvenner. Disse mennesker har iøvrigt kun deres netvenner, deres øvrige venner forlod dem dengang deres lighed med mennesker drog afsted. Hjemmesiderne er iøvrigt også hjemsted for den værste form for virus, nemlig den "animerede gif", som er et af udbydernes påfund, for at tjene penge. Disse tegnefilmsagtige billeder er så langsomme om at downloade at regnskabsafdelingen på f.eks. Tele.Dk alle får orgasme samtidigt, når du downloader sådan en. En animeret gif er beregnet til at placere på en hjemmeside, for at stjæle downloadtid, uden at den forstyrrer det i forvejen intetsigende budskab, med information af nogen art. Når de så har lagt et halvt hundrede animerede giffer ud på nettet, så skal de lige checke deres..

Post: inden de skal ind og chatte igen. Internettet vrimler med breve som ikke er krypteret på nogen måde og derfor er læsbare for enhver som kan lidt mere end at åbne en brystholder. Ikke at der er noget at læse i disse breve, fordi en rigtig netbruger oplever ikke andet end det som kommer fra nettet, og han modtager også kun post fra andre netbrugere. Så indholdet begrænser sig som regel til noget i retning af : "Så urlede jeg på ham RAH, mens han sad og sagde til Judas at KongeGnomen havde dit og dat.." eller "Hvem var på sjatten i morges? Jeg kunne ikke selv være der, fordi jeg var nødt til at sove et par timer, jeg har været online i 96 timer.".

Internettet har også enkelte gode sider, som f.eks. at det holder alle de som har holdningen "det er det indre som tæller", indendøre, så vi andre ikke er nødt til at tage svejsebriller på når vi henter pizzaer. En anden god ting ved internettet er at man kan piske en stemning op på ti sekunder, bare ved at sende en ICQ-besked til alle på ens ICQ-liste. Alle de andre sender den nemlig videre til alle på deres liste, og på ingen tid kan man fortælle verden, at man tror på at der findes virus som kan stæle madpenge fra børnene henne på fritidshjemmet, eller hente konen på jobbet, forklædt som dig, og køre hende ud i skoven og voldtage hende.

ICQ er et program, hvor man uhæmmet kan flirte med sin bedste vens kæreste, mens man sidder og trøster ham, fordi hans kæreste er blevet så kold overfor ham. Desuden kan man sende sit galleri af billeder af sin tissemand til alle dem som man tror er kvinder på sin liste. Man kan iøvrigt altid kende kvinderne på ICQ på at de ikke har været i stand til at udfylde infoen.

Det var lidt om internettet. Hvis du har spørgsmål som kræver uddybende svar, så kan du jo stile dem til Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning, for de er virkelig en velbesøgt side, takket være en meget selvglad chatter, som er et skoleeksempel på ovennævnte signalement.

Scorpio Cand. Ikkeenskid.

Scorpio : (til Scorpio) Arh.. Synes du ikke lige at du strammer den? Sådan noget kan man sguda ikke skrive! Folk bliver sguda sure!
Scorpio : (til Scorpio) ÅRH HOLD KÆFT! Fuck dig! FUCK DIG! Jeg skrider.. Tilbage til studiet!
Chatten : Scorpio er logget af kl. 05.56