[Op igen]

Er der et forhold mellem kvinders intelligens og størrelsen på deres babser?
Og er der andre forhold som siger noget om kvindens intelligens?

En sag for Dr. Scorpio..

Ja! I sandhed et spændende spørgsmål..

Det forholder sig således at der er en lang række forhold, som gør sig gældende når man snakker om kvinders intelligens. I min studietid var jeg med på et projekt som undersøgte betingelserne for kvinders intelligens, hvilket resulterede i en overraskende række sandheder, som ikke desto mindre synes bekendt for de fleste, som har iagttaget kvinder på nært hold.

For det første er der en lang række fysiske indikationer på intelligens hos en kvinde.

Her følger en række fysiske tegn, som antyder at kvinden må besidde en intelligens.

En kvinde er som regel intelligent, hvis hun..

 • Ligner en mand.
 • Har overbid.
 • Bærer briller.
 • Er flad som et strygebræt.
 • Er under 30 år, og bærer plisseret nederdel til fester.
 • Vejer mere end hendes mand.
 • Ejer en computer

En speciel kategori af kvinder er de kvindelige politikere, som alle besidder ovennævnte features, men som ikke desto mindre har den lavest mulige intelligens. Man har målt kvindelige politikere helt ned til en IQ på 3. Den højeste kvindelige politiker har en IQ på 60.

Manglende intelligens ses hyppigst hos kvinder med:

 • Store patter.
 • Blondt hår.
 • Lårkort nederdel.
 • Hvide tænder.
 • Lange røde negle.

I disse tilfælde har jeg ikke set undtagelser. Den højeste IQ man har set hos denne gruppe kvinder er 25. Hun formåede at skrive sit navn. Godt nok ikke på spørgeskemaet, men alligevel.

Undersøgelsen var temmelig svær at gennemføre, idet flertallet af den storpattede kategåri havde store vanskeligheder med at besvare spørgeskemaet.

Men jeg dokumenterede det, ved at videofilme alle kvinderne. Alle i den sidstnævnte kategori leverede spørgeskemaer som var afkrydset i "ved ikke"-feltet.

Den intelligente gruppe kalder vi for Gruppe A.

Den storpattede gruppe kalder vi for Gruppe B.

Jeg har lavet intensive studier over begge grupper.

Gruppe A.

Job: Vælger som regel erhverv som indebærer et ansvar. Gerne som fuldmægtige, eller som kontorslaver, som styrer hele virksomheden uden at få løn efter kvalifikationer.

Hjem: Vælger som regel at bo hos deres moder, indtil de finder en mand, fordi det er billigere, og fordi de ved at det er usandsynligt at de finder en mand. Deres hjem er sparsomt, men fornuftigt indrettet.

Gruppe A's mandetyper:
De vælger som regel at gifte sig med en mand, som har et lignende udseende, og som regel også gerne med et mindre handicap. Typiske handicaps hos deres foretrukne mænd impotens, fordi de alligevel aldrig har lyst til sex.

Hvis gruppe A avler børn bliver børnene som regel født med multiallergi, og skal have specialkost og briller hele livet. Deres børn bliver i reglen også Gruppe A voksne.

Gruppe B.

Job: Vælger som regel at erhverve sig ved prostitution, eller lignende. De søger helst at undgå arbejde ved at fedte sig ind hos en rig mand, som betaler alle deres fester.

Hjem: Deres hjem er som regel smagfuldt indrettet, med behagelige møbler overalt, og en stor skål kondomer ved siden af deres dobbeltseng med indbygget vibrator.

Gruppe B's mandetyper:
Alle mænd med en årsindtægt på mere end en million om året. Disse mænd er særligt attraktive hvis de har for højt blodtryk og er over 70 år gamle. De skal også helst arbejde hele døgnet, og gerne med hyppige udlandsrejser.

Hvis gruppe B avler børn bliver disse enten avlet via rugemor, eller taget ved kejsersnit, fordi kvinderne i denne kategori ikke kan gøre noget som helst naturligt. Børnene bliver straks efter fødslen sendt på kostskole, hvor de bliver homoseksuelle af mangel på kontakt med det modsatte køn. Efter endt uddannelse, bliver børnene selv til rige svin, som bliver målgruppe for andre kategori B kvinder.

Hvordan beregner man så kvinders intelligens på baggrund af de fysiske indikationer?

Formlen er såmænd enkel nok.

Man starter med en gennemsnitlig IQ på 110, som svarer til en normalt udstyret halvfed dame.

Herfra trækker man brystmålet - 60. Tallet kan godt blive negativt. Derefter lægger man hendes nederdels længde til tallet. Bukser tæller for 100 point.

Point for hårfarve lægges til:
Blondt: 0 Point
Rødt: 30 point
Brunt/sort: 50 point
Karseklip: 100 point

Har hun overskæg, så lægges yderligere 50 point til tallet.

Hendes vægt divideres med 10 og lægges til tallet.

Antallet af hvide tænder trækkes fra.

Resultatet vil være et godt fingerpeg om hendes IQ.

Nedenfor følger en liste over hvad du forvente af de forskellige intelligenskvotienter.

over 140 Hjemme hos hende er væggene overtegnet med grafer og regnestykker. Taler flydende binært. Har slet ingen kønsorganer.
120-140 Hende her snakker helst om symmetrien i stenalderbålpladser. Er udstyret med et tisseredskab. Hun er sikkert lesbisk.
120-100 Holder af at lege "træd ikke på striben mellem fliserne", hvilket er den eneste leg hun kender. Hun er måske til mænd.
100-80 Spiser med en hagesmæk. Kender forskel på mænd og kvinder.
80-60 Kommunikerer let med bregner og padderokker. Kan med tiden lære at producere spyt uden instruktion.
60-40 Hun hedder Inga og kommer fra Sverige. Sover helst i en rendesten i Helsingør med en tom snapseflaske ved sin side.
40-20 Hende her er gift med en politiker. Hun hører i virkeligheden til planteriget.
under 20 Politikere, transvestitter, "Journalister" på Se og Hør. Hende her er forelsket i Jerry Springer.