[Op igen]

BambusSkuddet har indsendt spørgsmålet : Hvad er komtesser?

Kære Fr. BambusSkud.

Se De, komtesser er et særligt samfundsfænomen, som lever i en underlig symbiose (Se også "nasseagtigt") med den kulørte presse. Komtessernes eneste opgave er at fungere som levebrød for hundredevis af lavpandede journalister.

Disse journalister er hele tiden på jagt efter ligegyldige mennesker, som har en adfærd som ville være værd at filme, hvis det havde været nogle kendte mennesker. Når journalisten så falder over et sådant menneske, indgår den en særlig aftale med dem, om at journalisten får lov til at skrive en masse crap, og at offeret til gengæld skal melde sig til alt muligt pressegøgl for at blive set. Her skal hun så forsøge at gøre sig bemærket, så pressen opfatter hende som en fremtrædende person.

Pressens to mest talentfulde skandalemagere er De To Komtesser Kan'intet og Kujonsefine. De to har haft et særdeles åbenhjertigt forhold til pressen, som har skabt stof til masser af slibrige detaljer. Pressen har så købt kongehusets billigeste og mest ubetydelige titel til disse to skoletøzer, nemlig komtesser. Og lige pludselig er det at spilde lidt is ned af hagen ved en sammenkomst blevet en begivenhed af national vigtighed, som ufortøvet må bringes på forsiden af Se og Hør.

Alene to villige skolepiger og en købetitel, holder liv i hele den sladrevorne savlende sladderpresse. Og hvorfor? For jobbets skyld. Pressen har skabt to leverandører af skandalestof, som kan levere mindst en gang om ugen. Hvert eneste Se og Hør bugner med billeder af disse to, enten hvor de har vist sig ved et bryllup iført latterlige dragter, under skarp bevågenhed af pressen, som grådigt sluger de hjernedøde udsagn de gavmildt strøer om dem.

Og hvad er der så i det for de to?
Jo, de kommer på krydstogter betalt af Se og Hør, og går i tøj som bemeldte sandhedsorgan reklamerer for. De lever for penge betalt af deres skandaløse adfærd.

Og når Se og Hør og deres slæng betaler, tror De så ikke også at de sender dem lidt forslag til hvem de skal involvere i deres skandaler? Ohjo.. Det må man vel formode.

Så hvis jeg skal Opsummere:
Se og Hør betaler og peger på hvem de skal ryge i klinch med.
De to tøzer ryger på offeret.
Familien Danmark vælter penge ind til Se og Hør.

I mine øjne virker hele det arrangement, som det man kender som "callgirls".
Bordelmutter sender pigerne ud til offeret, og så knipser bordelmutter billeder af, som de sælger.
Og hvis Se og Hør er bordelmutter, så må de to, være de to callgirls.

Eller skulle man udtrykke det i Scorpios private jargon: "En Ho er en Ho, og sådan er det bare.."