[Op igen]

Bide Silden har indsendt følgende spørgsmål: Hvorfor er der næsten ingen som kan lide lever?

Kære BideSild

Det er intet under at næsten ingen kan lide at spise lever. For det første så har leveren været brugt til at rense urin med, i det dyr vi hugger den fra. Du kunne faktisk lige så godt lave en lækker gryderet af din toiletbørste, og tilsætte lidt afføring, fordi resultatet bliver næsten det samme, en uspiselig ret indeholdende rester af det som du spiste og drak de sidste dage.

Der ud over, siges det at indeholde både jern og andre kemikalier, som vi jo ved at vi ikke kan tåle. Hvis vi manglede jern, kunne vi jo bare blande lidt søm og skruer i pastasaucen. Og personligt plejer jeg at være kritisk med hvilke kemikalier jeg indtager. F.eks. vitaminer giver et langt liv, til skade for pensionskasserne. Du kommer til at leve i årtier efter at du er holdt op med at arbejde, og det gider vi andre sgu ikke betale for. Der ud over forbliver du klar i hovedet, og kan brokke dig og forlange at blive hørt.

Derfor er det langt bedre at du holder dig fra sådan noget svineæde som lever. Hvis jeg må anbefale dig en kostplan, så kig med neden for. Din kost bør bestå af følgende grupper mad, sat i prioriteringsorden.

  • Masser af chips, pommes frites, cola, slik, ananasskiver med tandsmør, p-piller.
  • Søm og skruer, lidt bly (gerne inhaleret), tjære, masser af alkohol, kaffe.
  • Lidt narkotika.

Hvis du overholder denne kostplan, så lover jeg dig et dejligt liv, hvor du ikke bliver en belastning for samfundet på dine gamle dage. Det kan tænkes at du bliver lidt svær for sygehusvæsenet, men i det mindste har du lige betalt skatten inden du ryger ind på hjerte/lungeafdeling, og det varer ikke længe før du alligevel skal videre på krematoriet.

Folk vil huske dig som en livsglad person fyldt med lækkerier.

Din kolesteroliserede

Scorpio.