[Op igen]

Thelma spørger om det kan være rigtigt af kvinder hele tiden hidser sig op over at mænd glemmer at slå toiletsædet ned efter at de har været ude og nifle?

Mjah.. Her er vi inde på noget af det mest essentielle i forholdet mellem mænd og kvinder..

Det er således at mænds hjerner er indrettet til at tænke i store baner, hvorimod kvinders hjerner er indrettet til at tænke på de små ting, såsom madlavning og børnepasning.
Når en kvinde kommer på toilettet og gentagne gange ser at hun selv må slå brædtet ned, så opfatter hun det selvfølgeligt som et stort besvær, fordi hun kun er vant til at fokusere på de små problemer.
Kvinder ser jo også sure sokker og snorken som uoverstigelige problemer..

En mand som tisser, står samtidigt og funderer over verdens problemer, og mens han gør det, får han selvfølgelig også en masse guddommelige ideer til deres løsning. Under og efter denne proces, hvor verden reddes samtidigt med at mandens tryk i blæren lettes, kan manden sagtens glemme at slå brædtet ned.

Man kunne godt indvende at det var mænds pligt at slå brædtet ned, efter som mænd tydeligvis er en overlegen race, som åbenbart har masser af overskud til at koncentrere sig om den slags.
Men samtidigt kunne man måske se en fare i at blande sig i den guddommelige redningsproces som foregår mens manden letter sit tryk.
Måske får manden ikke helt så guddommelige ideer hvis han samtidigt skal koncentrere sig om petitesser som et lokumsbræt.

Hvilke løsninger kan man så finde på?

Installer to lokummer.. Et med bræt og et uden. Så er den skid sgu slået..

Man kunne også lade politikerne vedtage en lov om problemet, hvori det lovfæstes at kvinder har pligt til selv at sørge for at slå brædtet ned før de sætter sig. Det tror jeg, i det lange løb, at skatteborgerne er godt tjent med. Tænk på hvad det vil spare af omkostninger for samfundet alene i skilsmisser som undgåes.

Thelma : (til Scorpio) Scorpio.. Nu er du sgu lidt mandschauvenistisk..
Scorpio : (til Thelma) Er JEG??

Nå okie.. tøzer! Så slår vi sgu brædtet ned for fremtiden, men så skal i heller ikke bebrejde os at verden går under om et par dage..

I har selv bedt om det..

Kom ikke og sig at vi ikke advarede jer!

Scorpio : (til Thelma) BRB (skal lige tisse)

Scorpio : (til Thelma)Back.. Hahaha.. Jeg pissede i vasken, for at undgå det dersens problem du ved nok..

Onkel Scorpmeister (i færd med at bygge en overlevelseskapsel)

Spørg Onkel Scorpmeister
Hvis du har spørgsmål til Onkel Scorpmeister, så skynd dig at indsende dem, for verden går under om et par dage.. Ja det er altså ikke min skyld! Spørg hellere Thelma! Hun fuckede verden op..

Det er iøvrigt heller ikke sikkert at jeg kan løse dit problem mere. Jeg er nødt til at koncentrere mig om petitesser nu..

Men skynd dig alligevel, for jeg bliver nok ikke hængende her på kloden ret meget længere, nu hvor kvinderne har overtaget..