[Op igen]

Banjo Søsser ønsker at høre om Ostepopsens historie.

Og det er der jo ikke noget at sige til, når man tager i betragtning at ostepops er en af de mest næringsrige fødemidler som findes på denne klode.

Hvor stammer ostepops fra?
Opfinderen af ostepoppen var genial! Ingen vil bestride denne påstand. I starten af 1900 fandt en ung kokkelærling ud af at hvis man tog en ost, og smed den i friturefedt, så fik man nogle smukke gyldne tingester, som lugtede af ost, og var berigede med det undværlige fedtstof, som giver folk det beskyttende fedtlag om hjertet.

Opfinderen hed Kim etellerandetsomjegharglemtmenhanhedihvertfaldKimtilfornavn..

Ostepoppens historie
Kim levede således i en fjern fortid, og kiggede sig omkring. Nøden og elendigheden var stor. Han ville opfinde noget, som folk gad æde, og som kunne give dem noget at stå i mod med. Han eksperimenterede med mange ting, både en måde at få kartofler til at indeholde mere fedt, men så prøvede han også at få folk til at spise mere ost, ved at opfinde en variant som var friturestegt. Det blev til det vi idag kender som osterejen. Han så at det var godt, og at folk blev tykkere og tykkere. I de tider var folk så magre som siv, af den herskende klasses beskidte udbytning af folket. Kim blev med tiden en del af den herskende klasse, og da folket fandt ud af, at hans produkter var livsfarlige, gik han under jorden.

Det sidste man har set til Kim, er et satelitbillede af ham og Osama, som kaster sig i flyverskjul under et bombeangreb. De to sidder sikkert trygt og godt midt i et bjerg i mellemøsten, og gnasker osterejer.

Nu venter man bare på at de løber tør for cola, eller at de bliver nødt til at komme ud for at få behandlet deres blodpropper og fedme.

Din alvidende

Scorpio.