[Op igen]

Mr. Cod Fish har trykket på nogle taster. Lige netop den kombination af taster som MrCod trykkede på, var dem som får mig til at skrive om "Ringbindet - Ny sanitær opfindelse?"

Kære Mr. Cod.

Ringbindet er ganske rigtigt en ny sanitær, eller skal vi ikke kalde det en hygiejnisk artikel? Jeg er personligt patent på det, fordi jeg opfandt det efter at have eksperimenteret med analsex.

Det er sådan et lille stykke gaze, klippet tyndt ud, rullet sammen til en lille prop. Den opsættes i stjernen, når man er blevet blokket helt ud af en neger. På de egne hvor jeg lever, kan man nemt risikere at de vilde negere, som stadig lever her, om foråret overfalder intetanende indfødte.

Det sker især om foråret, hvor de plejer at forgribe sig på hinanden. Men indimellem kommer der et hvidt eksemplar imellem, især hvis det sker på en arbejdsplads eller et andet sted hvor man benytter negere. Så kan det nemt ende med at man får lige lovlig slap lukkemuskel, og der kommer ringbindet så handy ind.

Der har selvfølgelig været tale om at få stoppet disse aktiviteter blandt negerne, men de opholder sig som regel i store flokke, så det har været svært at få bugt med dem. Man skal blot holde sig fra offentlige toiletter, og alle steder som tiltrækker muslimer.

Mit ringbind fåes i alle førende sexshops og materialister. 100 stk. for 19.95.