[Op igen]

MrCod Fish spørger.."Hvorfor er der låse på døren på 7/11 (Seven Eleven) når de har åbent døgnet rundt????"

Ohh.. Jeg har gransket sagen lidt. Min research bar ikke frugt, idet 7/11-folkene nægtede at udtale sig, da de så mig. De må have hørt om mig.

Men ikke desto mindre lykkedes det mig at få syn for sagen alligevel.

Jeg har betragtet de ansatte i en række 7/11 butikker. Det viser sig at låsene er en slags statussymboler. Man viser sin status ved at vifte med allehånde unødvendige ting. Låsene er et symbolsk udtryk for "Se vi har låse på dørene, selv om vi ikke har råd til at holde lukket et eneste sekund." Et andet statussymbol er f.eks. deres ansatte, som alle er under den kriminelle lavalder (Om ikke andet, så ihvertfald mentalt). Det skulle gerne se flot ud, med disse uniformer som de bærer, og det gør det da også. Men de ansatte bliver for eksempel ikke lært op i butiksdrift. De er kun ansat til at se ud som om de laver noget. Derfor ser man unge piger, som piller lidt ved varerne, og når man så står og vil betale for sin Mars bar, så kan man ikke komme til det.

Hvis man f.eks. er så uheldig at en uvidende person kommer til at købe en af deres pølser, så vil han/hun opdage at pølsen er lavet af noget som aldrig har været organisk. Alle fødemidler som de sælger er syntetiske.

Det er nogle skrappe påstande jeg her slynger ud, men som det vil vise sig, så er 7/11 slet ikke en almindelig butikskæde.

Grunden til alle disse tilsyneladende minusser i deres butiksførelse er, at denne kæde har slået sig ned i en lille niche i samfundet. De ansætter kun folk som aldrig har haft et job før (derfor altid unge medarbejdere), og som ikke har begreb om kundeservice. Og det er netop fordi det ikke er for kundernes skyld at de eksisterer, men for disse unge mennesker.

De syntetiske madvarer såsom plastpølser, eller sandwich med lidt motorolie og ellers ingenting, alt sammen er for at give indtrykket af at det er en rigtig butik. Men borgere i Danmark ved godt at de er under optræning, og kommer sommetider ind for at lege kunder, så de unge ansatte ikke tror at de er til grin. Grunden til at de kalder sig 7/11, er fordi kæden er et projekt under bistandsloven, som handler om at aktivere unge mennesker som lider af ungdomssløvsind. Projektet beskrives i bistandslovens tillæg Cirkulære om aktivering af potentielle tabere og deres hunde. §711

Den del af cirkulæret som omhandler de ansattes hunde, handler om at de skal motiveres for at lade deres hunde indgå i fødevaresortimentet, for at give den unge en følelse af at han ofrer noget personligt for sin arbejdsplads. Hundene ender hovedsagligt som sandwiches.

Man kan så spørge, "Jamen er det så samfundet der betaler ud af skattekronerne?"

Nej, kære ven.. Kæden financierer sig selv. Men når de nu holder åbent døgnet rundt og kun har ansatte som ikke en gang kan tælle til ti, uden brug af fingre og tæer, så er priserne jo nødt til at være skyhøje for at betale deres huslejer. Det er grunden til at en sodavand koster lige omkring en plovmand.

Med venlig hilsen

Scorpio

Injurieadvokater henvises til klageknappen.