Gakkede Links


Man skal ikke lade sig trælbinde af det faktum, at der ikke findes et ordentligt ord for begrebet "gakkede links". Man opfinder bare et nyt ord, som så vil danne præcedens hos alle andre. Denne side vil med tiden bugne af Ganks.

Check f.eks. en hylemorsom side. Ladies and gentlemen, i give you...
Proprietær Kasper Von Sevaj check også hans reportage fra Jesu korsfæstelse, den er sgu også fin...*S*
Lige til en fibersprængning i lattermusklerne...


Snup en drink i den Datalogiske Fredagsbar..


En skingrende vanvittig side finder du på www.bluesbrother.dk, hvor du vil kunne høre om gale køer, og forargelige forskelle i reglerne i RISK.


VestjyskKovælterService
VestJydskKovælterService er lige dig, som i forvejen drikker tusindvis af øl hver aften. Hvis med at skippe de 600 af dem, og gå ud og vælte nogle køer i stedet? Her kan du se hvordan man gør, og evt. blive kovæltergeneral eller noget i den stil..


Eller hvad med at søge optagelse i De Rigtige Mænds Klub? Her finder du et rigt udvalg af herlige tekster om alt fra Line Baun Danielsens første omgang russere i lysthuset til guruhistorier. Kan du ikke lide den side, er du helt klart et hunkøn.


Paphjort.dk

Paphjort.dk er stedet for dig, som ikke kan tænde uden at blive kløet under bollerne med et gevir. Lav også din egen skræddersyede hjort.


PsychoGust.dk

PsychoGust er lavet af folk og for folk, hvis primære egenskab er at de er gustne. Hvis du ikke er gusten, så se om du ikke bliver det, af at læse denne side.På Pono.dk går alskens blasfemi og majestætsfornærmelse hånd i hånd med syrede tekster og respektløshed. Grib fat og spil din jødeharpe til denne side.


En absolut sindsyg kreation er KrydderUrtEliten. Den er nærmest ubeskrivelig, og du skal bare se den!Her er et onlinemagasin for den allersygeste form for humor. Nemlig den syge humor. Hvis du får medlidenhed med denne humor, så er der altid en vagtlæge lige ved hånden til at foreslå dig to Panodil.Man kan faktisk ikke sige noget rigtigt fornuftigt om Lubershund.com. Siden er så syret og langt ude, at jeg stadig bruger den til at rense næsebor med. Den får dine tårer til at trille og du skal nok også have ble på når du kigger. Tryk ikke på noget før du har monteret bleen.


Du skal selvfølgelig være meget velkommen til at indsende webadresser på sider som du mener kunne passe ind her...

(Ligesom jeg med stor fornøjelse vil arkivere dem alle lodret hvis de stinker...)